mysle ze po prostu wydoroslales i pewne rzeczy przestaja cie bawic. ja skonczylem fallouta jedynke kiedy mialem dwadziescia lat, schylkowy wiek na lykanie wszystkiego co sie pojawi na rynku a po falloucie 2 z grami mialem tak naprawde epizodyczne kontakty. po prostu zaczalem oczekiwac od gier czegos wiecej
zyjemy w czasach kiedy zrecznosciowki (rts) nazywane sa strategiami a fpsy epregami wiec nie ma sie co dziwic
a co do fallouta trojki to siedzac na ichnim forum czytam jak to mlodziez chce zeby to byly rts (czy crts czy pies go wie jaki rts) bo oni sie nudza przy rozrywkach turowych. mnie na mysl przychodzi tylko "spie%$#ac" co doitnie swiadczy ze jestem juz stary Smile
RaF pisze:Znaczy mnie nawet nie chodziłoby o jakieś mistrzowsko oryginalne pomysły; chciałbym jedynie porządnej fabuły i porządnego trybu rozwoju postaci
Glaeken pisze:Dodam swoja skromna opinie na ten temat...
W chwili obecnej trudno wymyslec cos nowego, wiec tworcy wypuszczaja kolejne gry-klony oparte na starych dobrze sprawdzonych pomyslach typu BG czy Fallouty przescigajac sie w rozw. graficznych, z tym ze niestety kosztem grywalnosci. Coraz lepsze karty graficzne, coraz bardziej szczegolowa grafika... ale i co z tego ? A ja niestety, naleze do tych starych zgredow ktorzy wola engine Infinity + rzut ezometryczny kosztem widowiskowej i nipotrzebnej grafiki ale za to z wciagajaca fabula i mnostwem zaskakujacyh i ciekawych pomyslow. Dobre gry cRPG skonczyly sie dla mnie w 2002 - gdy wyszla ostatnia gra oparta na engine Infinity - IWD 2.
Wotan pisze:a dzis mialabyc premiera fallouta 3 i co ? bylem w Empiku, bylem w Saturnie, na polkach sklepowych pustki jak za komuny
Chyba premiera odbyla sie w magazynie Cenegi w pipidowku gdzies.
Wróć do Gry komputerowe (w tym cRPG)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości