kurp pisze:Na Empiku 3za2.
Spory wybór i ceny liczone nie od okładkowej, więc wychodzi naprawdę nieźle.
Dzięki, nie zauważyłem. I skorzystałem.
Moderatorzy: Vampdey, Tigana, Shadowmage, Achmed
kurp pisze:Na Empiku 3za2.
Spory wybór i ceny liczone nie od okładkowej, więc wychodzi naprawdę nieźle.
Janusz S. pisze:Dziś o wrażeniach z promocji EMPIKOWEJ.
Radośnie zamówiłem jedną trylogię z obniżką i nawet było to opłacalne cenowo, chociaż nie jakoś oszałamiająco. Po otwarci paczki okazało się, że nie ma w niej paragonu ani faktury a dwie z trzech książek to egzemplarze poekspozycjne z pożółkłymi stronami i naklejkami cenowymi "zdobiącymi" okładki. Reklamacji z konta nie mogłem wysłać, bo paczka dalej figuruje jako nieodebrana. Paragonu nie mam więc do salonu chyba nie ma po co iść. Napisałem do nich i chyba jutro wszystko odeślę.
I zrobię sobie kolejną kilkuletnią przerwę od zakupów w (...) empiku. Czego i Wam życzę.
Janusz S. pisze:Dziś o wrażeniach z promocji EMPIKOWEJ.
Radośnie zamówiłem jedną trylogię z obniżką i nawet było to opłacalne cenowo, chociaż nie jakoś oszałamiająco. Po otwarci paczki okazało się, że nie ma w niej paragonu ani faktury [...] Reklamacji z konta nie mogłem wysłać, bo paczka dalej figuruje jako nieodebrana. Paragonu nie mam więc do salonu chyba nie ma po co iść. Napisałem do nich i chyba jutro wszystko odeślę.
Shedao Shai pisze:Jak napisałeś, że skorzystałeś z promocji w Empiku, to sobie pomyślałem: "oszalał? Taki doświadczony kolekcjoner książek i robi zakupy w Empiku, bo może zaoszczędzić parę zł na promce? Przecież na pewno mu przyślą uszkodzone książki i będzie musiał zwracać"Serio, kto jak kto, ale Ty powinieneś wiedzieć lepiej. Z jednej strony współczuję przykrego przeżycia, z drugiej - trochę, no... sam sobie jesteś winien
U tych ku..w się nie kupuje nigdy i nic, i to jest jedyny przepis na udane doświadczenia z Empikiem.
Whoresbane pisze:No ale pisz, że to tylko na ebooki a nie komuś ciśnienie podnosisz
nosiwoda pisze:Zaś news pasuje do dwóch tematów, no i tyle
nosiwoda pisze:Twierdzisz, że ebooki to nie książki? Odważne słowa.
nosiwoda pisze:Co to jest "Elektroda"?
asymon pisze:chcę napisać że czasem czuję się tu jak na Elektrodzie.
asymon pisze:nosiwoda pisze:Co to jest "Elektroda"?
Temat był wałkowany milion razy, użyj opcji "Szukaj".
nosiwoda pisze:asymon pisze:nosiwoda pisze:Co to jest "Elektroda"?
Temat był wałkowany milion razy, użyj opcji "Szukaj".
Użycie funkcji Szukaj daje wynik w postaci 4 postów - wszystkie znajdują się powyżej i dają dokładnie 0 informacji. Faktycznie, kurwa, milion razy. Nie chcesz pisać, nie pisz, dam jakoś sobie radę bez tej wiedzy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość